Načini plačila

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

  • Po predračunu/ponudbi na transakcijski račun trgovca

Blago lahko poravnate po predračunu, na naš transakcijski račun. Predračun vam pošljemo po elektronski pošti na naslov, prejmete ga v
roku 24 ur (navedeni čas ne velja ob vikendih in praznikih). Ko prejeti predračun plačate,
sledi dobava v dogovorjenem roku. Pošiljke bodo dostavljene preko DPD za
pošiljke do 80 kg, za težje pošiljke od 80 kg bodo dostavljene preko našega pogodbenega
partnerja.

  • Z gotovino po povzetju

V kolikor se odločite, da vam naročeno blago dostavimo na dom ali katerikoli drug naslov v Sloveniji in se odločite za plačilo ob prevzemu, je možno le plačilo z gotovino. Zato morate biti ne glede na vrednost naročila ob prevzemu osebno prisotni.
Ne glede na višino naročila plačate strošek provizije plačila s posebno položnico, ki jo Pošta Slovenije zaračuna kupcu in je odvisna od vrednosti -- za račun do 96€ je provizija 0,96€, za račun nad 96€ je provizija 1% od zneska na računu. 
V primeru, da vam ta način ne ustreza, vas prosimo, da preberete tudi informacije o možnostih plačila po predračunu/ponudbi na transakcijski račun. Pri pošiljanju preko podjetja DPD, kupec ne plača provizije za odkupnino! 

 

PRI POŠTI SLOVENIJE PROVIZIJO IN ODKUPNINO PLAČATE TUDI V PRIMERU, ČE ZNESEK NAKUPA PRESEGA 50 EUR IN JE POŠTNINA BREZPLAČNA. PLAČILU ODKUPNINE TER PROVIZIJE SE IZOGNETE LE S PLAČILOM PO PREDRAČUNU.

PODJETJE DPD PROVIZIJE ZA ODKUPNINE NE ZARAČUNAVA, ZATO Z NJIMI POŠILJAMO VSA NAROČILA KI SO Z ODKUPNINO!