DOSTAVA:

PRI NAROČILU NAD 50 EUR DOSTAVA PREKO POŠTE BREZPLAČNA!

EKSPRES DOSTAVA:

Vsa naročila ki bodo opravljena do 14.00 ure bodo še isti dan dostavljene kamorkoli po Sloveniji. Strošek za naročilo in dostavo v istem dnevu je 5 EUR za Ljubljano in okolico ter 10 EUR za ostalo Slovenijo.

Ker se lahko zgodi da smo za določen dan že polno zasedeni se lahko zgodi da bo Vaše naročilo dostavljeno šele naslednji dan. V vsakem primeru Vas bo kontaktiral naš komericalist da se dogovorite o podrobnostih dostave.

Dostave opravljamo med ponedeljkom in soboto, dostave ob nedeljah so stvar dogovora.

Ker dostave opravljamo sami Vas prosimo za razumevanje, naše zmožnosti so včasih omejene :)

Minimalni znesek naročila za ekspresno dostavo je 50 EUR. Vsa naročila z manjšim zneskom bodo poslana kot navadna naročila.

OBIČAJNA DOSTAVA PREKO POŠTE SLOVENIJE OZ. DISTRIBUCIJSKEGA PODJETJA:

Vse blago, ki ga boste naročili preko e trgovine, bo dostavljeno v roku 3-15 delovnih dni. Največkrat je naročilo oddano na pošto že naslednji delovni dan. Če blaga ob strankinem naročilu ni na zalogi, vas bomo obvestili o novem dostavnem roku. Izdelki bodo dostavljeni preko PS ali distribucijskega podjetja DPD, ki vas bodo pred dostavo poklicali ali na kakršen koli drug način prišli v stik z vami na telefonsko številko, ki jo boste vpisali pri oddaji naročila. Stroškov dostave vam pri vrnitvi ali menjavi izdelkov žal ne moremo povrniti. Pri prevzemu odkupne pošiljke PS zaračuna provizijo za prenos kupnine po njihovem veljavnem ceniku. DPD provizije za odkupnino ne zaračunava. Če ne bi bili zadovoljni z dostavo, vas prosimo, da nas o tem obvestite na kontaktni obrazec. Prikaz dobavljivosti izdelkov v košarici je informativnega značaja in se lahko do obdelave naročila tudi spremeni. V posameznih primerih se lahko zgodi, da vam katerega od naročenih izdelkov ne moremo poslati, ker je razprodan, zato vas prosimo za razumevanje. O tem vas bomo obvestili v čim krajšem roku, pri čemer bomo uporabili vaše kontaktne podatke, ki ste nam jih zaupali ob naročilu. Verjamemo, da boste v naši bogati ponudbi našli podoben izdelek, s katerim boste prav tako zadovoljni.

LASTNI PREVZEM:

Vse izdelke je možno osebno prevzeti SAMO na spodnjem naslovu:

HADOUTA SHISHAS & COCKTAILS - Kolodvorska ulica 20, 1000 Ljubljana ( nasproti glavne železniške postaje )

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek 10.00-01.00 zjutraj

Sobota, Nedelja in Prazniki 12.00-01.00 zjutraj