prev
next
close
QUASAR RAAS

Več slik

QUASAR RAAS

Pošlji prijatelju
75,00 €
Ali

Kratek opis

Prvi termični kamin za šišo na svetu!

Pomaga vam doseči optimalno kajenje z maksimalnim okusom ter extra dolgim smoking session-om

Paket QUASAR RAAS vsebuje:
- stekleno bučko (borosilikatno steklo) na način phunnel
- aluminijasti kamin
- silikonski dodatki

Zaradi silikonskega spodnjega dela se RAAS prilega na vse vrste šiš in zagotavlja odlično tesnenje

Naš namig: če želite bolj intenzivno sejo, uporabite 2 kocki 26mm oglja (npr. Tom Coco Gold C26). Če pa želite kaditi bolj sproščujoče, pa uporabite 2 kocki 25mm oglja (Tom Coco Gold)
Priporočamo vam maksimalno 2 kocki na sejo, saj RAAS sam uravnava temperaturo in sta mu dve kocki dovolj.
Oglje večjih dimenzij ni primerno za uporabo na RAAS-u

Podrobnosti izdelka

QUASAR je francoska znamka, katere vodilni izdelek je prvi termični kamin. RAAS je vrhunec QUASAR-ovega znanja in izkušenj s pomočjo zanesljive izkušnje okusov.

Glede materialov se QUASAR RAAS odlikuje po strogi izbiri le-teh. Steklena bučka bo omogočila porazdelitev ogrevanja po celotni površini in desetkratno občutje okusa. Aluminij, ki se uporablja za ogrevalni sistem, je izjemne kakovosti, poleg tega pa bo brez napora ostal enako topel ves čas seje. To vam bo omogočilo homogeno in redno ogrevanje skozi celotno sejo. Silikonski deli, poleg tega, da dajejo trezno in razkošno estetsko stran, vam bodo omogočili, da operirate s svojim QUASAR RAAS ne da bi sami tvegali, da bi se opekli.

V delu ogrevalnega sistema je bila notranjost preurejena tako da oglje ne gleda ven zaradi majhnih zatičev ki dvignejo vaše oglje in je prisoten na dnu ogrevalnega sistema. Vedno z namenom čim bolj ohraniti okuse dvojna stena ogrevalnega sistema preprečuje, da bi pepel od oglja padel v kamin. Upoštevajte tudi, da QUASAR RAAS potrebuje samo 2 kocki oglja, da bi zagotovil svoj največji potencial.

Kar se tiče bučke iz borosilikatnega stekla, je bilo predelano na nivoju funnela (enojna osrednja luknja), ki ga je lažje pripraviti. Tako profesionalcem kot amaterjem bo omogočil, da si lahko doma pripravijo šišo hitro in brez ovir ter dosegli več kot zadovoljiv rezultat in tudi izjemen okus. Odvisno od odmerjanja tobaka lahko dobite mehko, vmesno ali intenzivno sejo (med 15 in 25 grami).

Silikonski spodnji del, ki se prilega na vse vrste šiš ima še eno pomembno funkcijo - uravnava pretok zraka (air-flow)

Patentirani sistem pretoka zraka QUASAR RAAS omogoča stalno kroženje zraka med vročim zrakom v kaminu, ki ga proizvajaja oglje in hladnim zrakom od zunaj. Zato boste imeli koristi od kamina, ki je vedno idealne temperature in samoregulira ogrevanje, tako da lahko kar najbolje izkoristite svojo sejo in čim dlje okusite svoj najljubši okus.

Z Qusar Raas seja v povprečju traja od 75 - 100 min z enim setom oglja. Seveda lahko sejo podaljšate z dvema dodatnima ogljema

Ostali izdelki

COCOPALM 27mm 1kg

COCOPALM 27mm 1kg

8,00 €
BLACK COCO's PREMIUM 1kg

BLACK COCO's PREMIUM 1kg

6,00 €
TOM COCO GOLD 1kg

TOM COCO GOLD 1kg

10,00 €
TOM COCO GOLD C26 1kg

TOM COCO GOLD C26 1kg

10,00 €